Alexandru Maruseac - United Way Romania

Alexandru alearga pentru educatia copiilor cu United Way

1,881 RON Donatii stranse
100% Complete
1,100 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Ma numesc Alexandru Maruseac si pe 6 octombrie am alergat cu echipa Accenture in cursa de stafeta  la Maratonul International Bucuresti.

M-am inscris in aceasta cursa in incercarea de a lupta cu viata sedentara si pentru ca miscarea libera, in orice forma a ei, este benefica pentru trup si minte.

Insa nu vreau sa alerg doar pentru mine. De aceea, m-am alaturat echipei United Way in efortul de a asigura o educatie sustenabila si eficienta pentru peste 1.000 de copii ce provin din familii cu situatii dificile (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, sau cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copiii inclusi in acest program primesc ingrijire specializata, ajutor pentru a recupera ceea ce nu au invatat la timp, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.  

Eu cred cu tarie in acest proiect pentru ca educatia este unul dintre cele mai determinante elemente pentru viitorul unui copil.

Pe 6 octombrie, am reusit sa alerg 11 kilometri, dupa o pauza de mai bine de un an. Tinta pe care mi-am propus-o este sa strang 1100 RON, cate 100 de RON pentru fiecare kilometru pe care il voi avea de alergat.

Pentru aceasta am nevoie de ajutorul tau si te invit sa dam impreuna o semnificatie utila fiecarui kilometru.

Iata cum poti sustine acest proiect:

1. Doneaza orice suma de bani folosind aceasta pagina special creata. Procesul este unul foarte simplu si dureaza doar 3 minute. Tranzactia se va desfasura in siguranta iar ajutorul tau conteaza.

2. Raspandeste vestea printre prietenii tai. Da “share” la aceasta pagina si vorbeste-le despre proiect. Impreuna putem face o diferenta.

3. Nu in ultimul rand, vino pe 6 octombrie in Piata Constitutiei la startul maratonului, sau oriunde pe traseu, pentru a incuraja alegatorii. Toti vom avea nevoie de sustinerea ta!

 Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED!

 Multumesc,

Alexandru

***

Hi, I am Alexandru Maruseac and I ran in the relay race at the Bucharest International Marathon, on October 6.

I decided to run this race, trying to fight the sedentary life and because I believe that sport is beneficial for the body and mind.

But the run shouldn’t be just about me. That’s why I decided to join one of the United Way projects,  to provide access to better education for more than 1,000 children from low income families with difficult situations. I strongly believe in this project and that education is the most important factor for a child’s future.

On 6th of October I ran 11 kilometers, after more than 1 year of inactivity. My goal is to raise 1,100 RON, that is 100 Ron for each kilometer that I have to run.  To achieve this, I need your help and I invite you to support this project.

Here’s how you can help:

1. Donate any amount of money, using this page. The process is very simple and it takes only 3 minutes of your time. The transaction is secure and the donation will help a lot.

2.Spread the word about the project. Share this page with your friends and tell them to join us. Together, we can make a difference.

3.And last but not least, if you happen to find yourself in Bucharest on 6th of October, join us downtown to cheer the runners. Your encouragement really matters!

You can Give. Advocate. Volunteer. LIVE UNITED

 So, what do you say? Let’s get involved!

Alexandru


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundației United Way România este de o mai bună calitate a vieții în comunitate, prin încărcarea femeilor individuale, a societății și a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

15 Donatii

Adi si Moldo Bursuc

100 RON
Mesajele din diaspora ajung mai greu, dar tot ajung. Bravo MD-ule si la anul sa fii tot in forma :)
11 Oct 2013

Madalina Sicoi

50 RON
07 Oct 2013

Nico Bu

50 RON
:) Bafta!
06 Oct 2013

Andrea Multari

100 RON
Felicitari pentru initiativa si bafta in competitie
05 Oct 2013

Claudiu Grapa

321 RON
Run MD, run !!!
02 Oct 2013

Radu Oprean

100 RON
01 Oct 2013

Diana & CNP

200 RON
Bafta maxima!
01 Oct 2013

Elena Alina Badea

30 RON
S-ar putea sa fie mai greu decat in spatele lui Gunnar :) insa sunt sigura ca vei reusi!
30 Sep 2013

Eugen Neacsu

30 RON
Bafta, Alex!
29 Sep 2013

Dan & Aura

100 RON
Vant bun din pupa :)! Sa reusesti!
27 Sep 2013

Miha Mihai

100 RON
Frumoasa initiativa! Spor si sa fie cu folos!
25 Sep 2013

No Name

100 RON
Bafta, Alex!
24 Sep 2013

Stefan D

50 RON
11 km nu sunt de ici de colo, bafta ;)
23 Sep 2013

No Name

500 RON
Multa bafta!
23 Sep 2013

Alexandru Maruseac

50 RON
23 Sep 2013