camelia hanga - United Way Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea - sprijină terapia asistată de animale pentru copii cu autism și dizabilități

300 RON Donatii stranse
15% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mulți dintre noi am fost norocoși să creștem într-o lume pe care să reușim s-o înțelegem, care să nu ne sperie la tot pasul și în care am învățat să pășim la început stângaci și pe urmă tot mai siguri. Sunt însă copii pentru care a reuși să înțeleagă, să se adapteze și să se bucure de lumea din jur e o misiune aproape imposibilă făra terpia asistată de un partuped simpatic alături de echipele de profesioniști.

Recunoscătoare fiind pentru fiecare an în care am mai învățat câte ceva și am crescut om mare, anul acesta am decis să imi dăruiesc ziua de naștere pentru a sprijini terapia asistată de animale pentru copii cu autism și dizabilități.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să susții prin donații această cauză. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

1 Donatii

************ private

300 RON
07 Feb 2018