Daniela Temelie - United Way Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

740 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, duminica implinesc 30 de ani si cel mai frumos cadou este sa daruiesc la randul meu. Anul acesta imi donez ziua de nastere copiilor sprijiniti de United Way Romania, o organizatie in care cred din toata inima.

Zilele de nastere au o importanta deosebita in copilarie si orice copil merita sa aiba un tort, lumanari, un cadou si cat mai multa bucurie in ziua respectiva. Copiii sprijiniti de UW provin din familii extrem de sarace, iar pentru multi zilele sarbatorite datorita United Way sunt primele sarbatorite in ani de zile, poate singurele in care se simt importanti. Daca doriti sa imi faceti un cadou, ori pur si simplu nu ati ales inca fapta buna pe care sa o faceti anul acesta, va rog donati cu incredere pentru acest proiect, fiecare cat poate.

Mi-ati face mie si mai ales lor, o mare bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

6 Donatii

La multi ani,Danuta!
11 Mar 2018
150 RON
La multi ani!
11 Mar 2018
11 Mar 2018
Thank you Dana :)
10 Mar 2018
Laaaaa muuuulti ani hoooon! Love you very very much?
10 Mar 2018
prima donatie este de la mine, la multi ani, micutilor!
09 Mar 2018