Andreea Raicu - United Way Romania

Andreea Raicu alearga pentru educatia copiilor prin sport

1,255 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

E foarte usor sa ne gasim scuze pentru toate deciziile pe care amanam sa le luam. Avem cu totii o abilitate fantastica de a scoate ca pe un iepure din palarie motivele lipsei de actiune si des, foarte des lasam pe maine, pe luna viitoare, pe anul viitor, pe… niciodata lucruri pe care ne dorim sa le facem, dar nu avem curaj.

M-am inscris la Maratonul International Bucuresti! Da, sunt un om care face sport, sunt obisnuita cu efortul fizic si imi cunosc suficient de bine corpul cat sa stiu cat poate duce. Cu toate acestea, insa, aceasta participare e o provocare! De ce? Pentru ca nu alerg doar pentru mine, ci alerg pentru a ajuta 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca.

Asadar, optiuni sunt! Renuntati la temeri si donati pentru United Way.

Vom alerga cu o carte in mana – nu numai ca sa fim cei mai excentrici participanti – ci pentru ca la final sa le donam celor 300 de copii.

Si vom strage fonduri pentru a le facilita accesul la niste conditii de studiu si sport (la care orice copil din tara asta ar trebui sa aiba acces!) normale pentru niste prichindei pe care nu-i cunoasteti, dar care va vor fi mereu recunoscatori.

Binele lor e linia noastra de sosire. Ne facem bine si le facem bine. Pe locuri, fiti gata… Strigam start pe 5 octombrie!

Multumesc,

Andreea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Un teren de sport adecvat si o biblioteca frumoasa pentru 300 de copii

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de

6 Donatii

Andreea R

250 RON
08 oct 2014

Steven van Groningen

300 RON
Multumesc pentru sprijin si mult succes!
04 oct 2014

Alex Galmeanu

300 RON
03 oct 2014

Alexandru Grigor

30 RON
03 oct 2014

Andreea Raicu

300 RON
03 oct 2014

beatrice lazar

75 RON
24 sep 2014