3 D A - United Way Romania

Echipa 3DA alearga pentru educatia copiilor prin sport

210 RON Donatii stranse
10.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi, echipa 3 D A : Dan, Dragos, Dominic, Alexandra, anul acesta impreuna cu United Way Romania, sustinem educatia copiilor din comunitati sarace intr-un mod inedit: vom alerga cu o carte in mana si vom contribui la strangerea de fonduri pentru ca 300 de copii din Buftea sa aiba un teren de sport si o biblioteca.
Cu totii stim ca educatia este baza unui viitor mai bun, insa putini intelegem ca, pentru a creste frumos, copiii au nevoie sa invete cat de important este sa se mentina sanatosi prin miscare si sport.

Asadar alergam pentru noi dar si pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru.

Iar voi ne puteti sustine cu o contributie care va sprijini educatia si viitorul acestor copii.

Multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Un teren de sport adecvat si o biblioteca frumoasa pentru 300 de copii

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de

3 Donatii

Flori M

100 RON
Bafta, 3DA !!!
04 Oct 2014

Tibi N

100 RON
Bafta!!!
03 Oct 2014

Sorina V

10 RON
Baftaaa :*
28 Sep 2014