Mihaela Pele - United Way Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea - sprijină terapia asistată de animale pentru copii cu autism și dizabilități

250 RON Donatii stranse
25% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, care vizează "2 în 1" - grija şi dragostea pentru animale şi copii. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Împreună suntem mai puternici! :)

Îți mulțumesc că ești alături de mine, iar dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

MPele


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

2 Donatii

Berna

100 RON
La multi ani!!!
22 Jan 2019

Anonymous

150 RON
La mulți ani frumoși ca tine!
10 Jan 2019