Mirela Ciopleaga - United Way Romania

Mirela alearga pentru educatia copiilor prin sport

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Mirela si pe 5 octombrie alerg in cadrul Maratonului International Bucuresti.

Anul acesta impreuna cu United Way Romania sustin educatia copiilor din comunitati sarace intr-un mod inedit: voi alerga cu o carte si voi contribui la strangerea de fonduri pentru ca 300 de copii din Buftea sa aiba un teren de sport si o biblioteca.

Cu totii stim ca educatia este baza unui viitor mai bun, insa putini intelegem ca, pentru a creste frumos, copiii au nevoie sa invete cat de important este sa se mentina sanatosi prin miscare si sport.

 

Pentru copiii care invata in Scolile nr. 3 si 4 din Buftea, aceasta nu este o prioritate din lipsa spatiului. Cei peste 300 de copii din cele doua scoli fac orele de sport pe bucata de asfalt din curtea Scolii nr. 3, acolo unde isi petrec si pauzele, unde au loc si serbarile, si celelalte activitati la care participa. Mai bine de trei sferturi dintre copii sunt cazuri sociale, iar United Way sustine familiile lor prin centrul de consiliere pe care il desfasoara in cele doua scoli.

 

Asadar alerg pentru mine dar si pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru.

Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

Multumesc pentru ca iti pasa!

Mirela


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Un teren de sport adecvat si o biblioteca frumoasa pentru 300 de copii

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de

5 Donatii

Steven van Groningen

150 RON
Mult succes!
04 oct 2014

catalina craciun

50 RON
Super initiativa!
02 oct 2014

Iulia Ebneter

100 RON
Bravo Mireille si mult succes!
02 oct 2014

Maria Mocanu

50 RON
Felicitari Mirela si ganduri bune copiilor pe care ai ales sa-i ajuti! Te pup! Sanatate!
02 oct 2014

Mirela Ciopleaga

100 RON
01 oct 2014