Ines Chirculescu - Mavrea - United Way Romania

Ce imi doresc de ziua mea

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Dragii mei,

Sunt foarte norocoasa pentru ca am in jurul meu niste oameni deosebiti, adica pe VOI. 

Va multumesc pentru tot ajutorul si suportul pe care mi l-ati dat si pentru toate gandurile bune pe care le-ati trimis catre mine!

In ultima vreme m-am gandit mult la cei care nu sunt atat de norocosi ca mine si care sunt uneori singuri, in situatii dificile. Si de aceea, anul acesta doresc sa imi „donez” ziua de nastere unei cauze bune, mai precis unui proiect de Terapie asistata de animale pentru copiii cu dizabilitati. Si marturisesc, ca ideea de a ma indrepta spre acest proiect mi-a dat-o catelusul Tomi, care a adus multe zambete si bucurie in jur :)

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face anul acesta este sa fiti alaturi de mine si sa donam impreuna pentru acesti copii. Orice suma, cat de mica, este binevenita!

Va imbratisez, cu drag!

InesÎți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

5 Donatii

Anonymous

125 RON
22 Mar 2019

La multi ham ham!!

100 RON
17 Mar 2019
La multi ani! Te imbratisez cu drag.
16 Mar 2019

Anonymous

100 RON
12 Mar 2019

Anonymous

75 RON
01 Mar 2019