Ce imi doresc de ziua mea

 

Ines Chirculescu - Mavrea United Way Romania

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

 

Dragii mei,

Sunt foarte norocoasa pentru ca am in jurul meu niste oameni deosebiti, adica pe VOI. 

Va multumesc pentru tot ajutorul si suportul pe care mi l-ati dat si pentru toate gandurile bune pe care le-ati trimis catre mine!

In ultima vreme m-am gandit mult la cei care nu sunt atat de norocosi ca mine si care sunt uneori singuri, in situatii dificile. Si de aceea, anul acesta doresc sa imi „donez” ziua de nastere unei cauze bune, mai precis unui proiect de Terapie asistata de animale pentru copiii cu dizabilitati. Si marturisesc, ca ideea de a ma indrepta spre acest proiect mi-a dat-o catelusul Tomi, care a adus multe zambete si bucurie in jur :)

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face anul acesta este sa fiti alaturi de mine si sa donam impreuna pentru acesti copii. Orice suma, cat de mica, este binevenita!

Va imbratisez, cu drag!

Ines



Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

125 RON
22 Mar 2019

La multi ham ham!!

100 RON
17 Mar 2019
La multi ani! Te imbratisez cu drag.
16 Mar 2019

Anonymous

100 RON
12 Mar 2019

Anonymous

75 RON
01 Mar 2019