Tony Nechifor - United Way Romania

Tony alearga pentru educatia copiilor fara posibilitati materiale

744 RON Donatii stranse
37.2% Complete
2,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Tony Nechifor si pe 6 octombrie am alergat semi-maratonul. Sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale pentru ca eu am mers la scoala, dar sunt copii care nu au aceeasi sansa.  

Alerg pentru mine dar si pentru copiii care vor sa termine scoala. Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.  

Duminica 6 octombrie am trecut linia de finish in Pta. Constitutiei - te invit sa ma sustii in echipa United Way Running!  

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copii inclusi in programele United Way primesc ingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.  

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

Tony

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundației United Way România este de o mai bună calitate a vieții în comunitate, prin încărcarea femeilor individuale, a societății și a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

8 Donatii

Irina Boeru

20 RON
Succes!
25 Sep 2013

Andre Borg

218 RON
25 Sep 2013

Robert Simionescu

100 RON
14 Sep 2013

Dan Nedelcu

50 RON
14 Sep 2013

Alin Pop

100 RON
14 Sep 2013

Cornelia Sivul

100 RON
04 Sep 2013

Maria Axinte

50 RON
29 Aug 2013

Adriana Radu

106 RON
27 Aug 2013