Fălcuță the dog - United Way Romania

Ajuta-l pe Falcuta sa il aduca pe Mos Craciun la copiii din familii defavorizate

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Presupun ca nu mai este nevoie de introducere, eu sunt Falcuta (Lil`Jaw) si se pare ca am luat in serios activitatea de fundraiser.

Dupa cum stiti codita  si nasucul meu umed au ajutat la strangerea de fonduri si in cadrul Maratonului International Bucuresti si am zis sa particip si la aceasta campanie ca fundraiser United Way Romania.

In cadrul campaniei "Impreuna pentru copii" incercam sa strangem fonduri pentru cei 300 de copii din Buftea, necesari in achizitionarea de carti, jucarii, hainute pentru a le face celor mici un cadou in preajma sarbatorilor de Craciun.

Sper sa fiti si de data aceasta alaturi de mine si sa ma ajutati.

 

Multumesc!

Falcuta :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Un teren de sport adecvat si o biblioteca frumoasa pentru 300 de copii

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Moș Craciun Galantom ~ 2014

Zambim Pentru Romania si Cadouri Fermecate, cu sprijinul United Way Romania cotinua sa ajute cei 300 de copii  din Buftea pentru care Andreea Raicu impreuna cu alergatorii United Way au participat la

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!