Ajuta-l pe Falcuta sa il aduca pe Mos Craciun la copiii din familii defavorizate

 

Fălcuță the dog United Way Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Presupun ca nu mai este nevoie de introducere, eu sunt Falcuta (Lil`Jaw) si se pare ca am luat in serios activitatea de fundraiser.

Dupa cum stiti codita  si nasucul meu umed au ajutat la strangerea de fonduri si in cadrul Maratonului International Bucuresti si am zis sa particip si la aceasta campanie ca fundraiser United Way Romania.

In cadrul campaniei "Impreuna pentru copii" incercam sa strangem fonduri pentru cei 300 de copii din Buftea, necesari in achizitionarea de carti, jucarii, hainute pentru a le face celor mici un cadou in preajma sarbatorilor de Craciun.

Sper sa fiti si de data aceasta alaturi de mine si sa ma ajutati.

 

Multumesc!

Falcuta :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Zambim Pentru Romania si Cadouri Fermecate, cu sprijinul United Way Romania cotinua sa ajute cei 300 de copii  din Buftea pentru care Andreea Raicu impreuna cu alergatorii United Way au participat la Maratonul International Bucuresti in vederea strangerii de fonduri necesare pentru contruirea unui teren de sport si pentru dotarea unei biblioteci. In continuare ne propunem sa strangem fonduri pen

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!