Lavinia Aftodor - United Way Romania

Nu dam banii pe prostii, educam mai multi copii!

330 RON Donatii stranse
36.666666666667% Complete
900 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cel mai frumos lucru pe care l-am invatat in 35 de ani este ca nimic nu se compara cu bucuria simtita atunci cand daruiesti. Anul acesta vreau ca, impreuna cu voi, sa impart bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. De aceea am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Putin cu putin se face mult, asa ca absolut orice suma e binevenita. 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Hai, ca poti! Sprijina educatia copiilor!

Pentru copiii săraci, primii ani de şcoală sunt maratonul lor. Ei trebuie să depăşească limite care nu depind de ei, cum ar fi părinţi needucaţi sau absenţi care nu îi pot ajuta la teme, un mediu neadecvat lecturii sau scrierii (toti membrii familiei impart o camera, nu exista un birou de scris, etc), lipsa hainelor şi a rechizitelor necesare, o alimentaţie deficitară, si cel mai rău dintre toate: aşteptările scăzute ale celor din jur. Sprijină-i prin oferirea unor kit-uri educaţionale şi spune-le astfel: "Hai, că poţi!"

 

 

 

3 Donatii

Anonymous

100 RON
20 Jun 2019

Anonymous

30 RON
12 Jun 2019

Anonymous

200 RON
12 Jun 2019