Un loc de joaca pentru 45 de copii dezavantajati

Status: Inchis

45 de copii dezavantajati de la gradnita din Comuna Glina, de langa Bucuresti, au nevoie de un nou loc de joaca.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

Suma:

8,741 RON

Galantomi:

8

Donatii:

58

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In comuna Glina, unde zeci de familii isi asigura traiul zilnic din groapa de gunoi, United Way, prin proiectele desfasurate, ofera o alternativa in ceea ce priveste viitorul copiilor.

In gradinita si in centrul de zi, acestia sunt ajutati cu rechizite si o masa calda dar mai ales intelegere si suport in procesul de invatare si recuperare a materiei pierdute.

In gradinita din Satul Catelu, Comuna Glina, la doar 2 pasi de Bucuresti, 45 de copii din familii sarace vin sa-si inceapa drumul in viata. Acestia gasesc aici un spatiu sigur, curat si calduros care ii ajuta sa isi doreasca sa mearga la scoala, dincolo de situatia familiiala precara.

Din pacate locul de joaca s-a degradat si va cerem ajutorul pentru a-l renova.

In curand acesta nu va mai prezenta siguranta pentru copii iar locul de joaca este un spatiu foarte important pentru dezvoltarea lor.

Avem nevoie sa strangem 5.000 Euro pentru:

•Dale de cauciuc in interiorul spatiului de joaca, pentru siguranta copiilor

•Un balansoar, 2 banci de lemn si o casuta de lemn

•Reconditionarea leaganelor si a topoganelor  

 

Iti multumim ca iti pasa!