Un loc de joaca pentru copiii din satul izolat Semlacu Mare jud.Timis

In satul izolat Semlacul Mare din judetul Timis, copiii de la gradinita si scoala primara nu au un loc de joaca. Sunt 30 de copii pentru care copilaria la sat nu le ofera atat de multe, uneori nici macar un leagan in curtea scolii.

Cu ajutorul vostru putem schimba asta. Ajuta-ne sa construim o zona de joaca: 2 leagane, un tobogan, un spatiu cu nisip, inconjurata de mult verde, pomi si arbusti de care micii gradinari sa se ingrijeasca.

Costurile totale ale proiectului sunt de 9.000 lei, jumatate din suma este donata de 15 voluntari care asteapta cu mare drag sa poata incepe lucrul, pentru cealalta jumate este nevoie si de ajutorul tau. Impreuna reusim mai mult. Ajuta-ne sa transformam o curte saracacioasa de scoala intr-una din care sa se auda chicotele copiilor care se dau pe leagan si tobogan.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

15

Suma:

1,900 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Un loc de joaca pentru copiii din satul izolat Semlacu Mare jud.Timis

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.

1,725 RON

Suma:

1

Galantomi:
11 Donatii

In beneficiul: Un loc de joaca pentru copiii din satul izolat Semlacu Mare jud.Timis

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

175 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Ofera bucurie: un loc de joaca pentru copii defavorizati

Cred ca, pentru a se dezvolta armonios, toti copiii au nevoie de un loc de joaca si timp petrecut in natura. Cred in cauza educatie facute cu drag, cu

1,500 RON Target
1,725 RON Suma
11 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

300 RON Target
175 RON Suma
4 Donatii
58.333333333333% Complete