United Way Romania

United Way Romania

Un teren de sport adecvat si o biblioteca frumoasa pentru 300 de copii

Status: Inchis

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

[ Show more ]

18,350 RON

Raised:

18

Supporters:

125

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În România, numai unul din trei copii din familii sărace termină şcoala generală. Prin programul “Învață să reușești” susținut de United Way, peste 1.300 de copiiși familiilelor primesc suportul necesar pentru a nu abandona școala.

Mulți dintre acești copii nu au un spațiu potrivit pentru a învăța sau a-și face temele acasă. Iar uneori, nici la școală nu găsesc cele mai bune condiții. De aceea, United Way încearcă să aducă o schimbare pozitivă nu numai în viețile celor pe care îi ajută, ci și în întreaga comunitate.

În Buftea, asfaltul neîncăpător din curtea Școlii nr. 3 este, în același timp, loc de joacă sau activități, spațiu pentru serbări și teren de sport atât pentru copiii care învață acolo, cât și pentru cei din Școala nr. 4. Acolo, lucrurile stau și mai rău: băncile și scaunele sunt atât de vechi, încât aproape că au devenit nesigure pentru copiii care se întorc în clase în septembrie.

Cele două școli aduc laolaltă peste 300 de copii, dintre care mai bine de trei sferturi sunt cazuri sociale.

Hai să îi ajutăm să aibă tot ce le trebuie ca să crească frumos și sănătos:

- Un teren de sport adecvat

- O biblioteca frumoasa si utila pentru varsta lor

- Banci si scaune