Isa Gal - United Way Romania

Isa spune nu abandonului copiilor!

545 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În urmă cu 6 ani pășeam pentru prima oară în Centrul Maternal Casa Agar. Eram doar o adolescentă de 16 ani care voia să facă ceva util în timpul liber.

De-a lungul timpului am intâlnit nenumeroase mămici și copii deosebiți, care au trecut prin fel și fel de situații dificile și de la care am învățat enorm. Am învățat să ascult fără să judec, să ofer cuvinte de încurajare, să gătesc cu mamele, să schimb un scutec și cum să am grijă de copii. Poveștile acestor mame te învață să fii recunoscător și mulțumitor pentru ceea ce ai, să trăiești simplu într-o lume a materialismului și să nu îți pierzi speranța, chiar dacă totul pare în ceață. Nu poți pleca neschimbat de acolo sau măcar cu gândul că în ciuda dificultăților ele chiar sunt niște luptătoare.

Pe 17 mai voi alerga la cursa OMV Petrom Bucharest Halfmarathon 2015 – Cursa individuală Volkswagen de 10 km pentru acest centru și vreau să vă încurajez și să vă provoc să ne fiți alături printr-un gând bun, o donație sau un share. Cred în munca lor și văd pasiunea pe care o au pentru a ajuta la schimbarea vieților mamelor și copiilor lor, iar ca acest lucru să se întâmple în continuare vreau să strâng această sumă pentru Centrul Maternal Casa Agar.

Tu ce poți face astăzi?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Impotriva abandonului-ajutam familiile sa ramana impreuna!

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina As

8 Donatii

Rebekah Nichols

30 RON
17 mai 2015

Ana Banc

100 RON
16 mai 2015

Ionela Banc

100 RON
16 mai 2015

Catalin SSS

50 RON
Bravo, Isaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
15 mai 2015

Silvia Horlescu

50 RON
13 mai 2015

Cristian Soimaru

105 RON
Run Isa! Multumim United Way. Impreuna putem face lucruri frumoase.
13 mai 2015

Natalia Ungureanu

100 RON
Isa, apreciez bunavointa ta ca vrei sa iti ajuti semenii!
07 mai 2015

Chiva Danciu

10 RON
Isaaaaaaaaaaaaaa! Multumim frumos ca alergi pentru Asociatia Touched Romania! Sunt mandra de tine!
07 mai 2015