United Way Romania

United Way Romania

Proiecte

United Way Romania
Aventură prin lectură
Pentru a preveni analfabrtismul funcțional printre copiii din medii defavorizate, United Way România a dezvoltat proiectul Aventură prin lectură.
United Way Romania
InnoMate – Inovație pentru viitor
Împreună oferim o sansă tinerilor vulnerabili Cunoștințele teoretice dobândite în anii școlarizării necesită completare prin dezvoltarea de abilități și competențe precum relaționare și comunicare, spirit de inițiativă, planificare, gândire strategică, rezolvare de probleme, creativitate. 
United Way Romania
Învață să reușești!
Învață să reușești! ”are ca scop prevenirea abandonului școlar atât prin servicii de suport de tip after school adresate celor peste 6500 de copii care provin din familii defavorizate cât și prin sprijin oferit acestora în vederea identificării intereselor profesionale. 
United Way Romania
Tu dăruiești o zi, împreună creăm viitor!
Ziua ta de naștere are o semnificație specială pentru tine, iar acum poate deveni semnificativă și pentru alții.  Începem să reconstruim chiar dacă timpurile încă ne plasează în defensivă. Dar nu avem timp de pierdut!  Copiii care au nevoie de ajutorul nostru nu așteaptă. Viața lor curge mai departe, cu provocări la care și noi adulții găsim cu greu soluții. Educația lor, șansa la un viitor mai bun se află mai mult ca niciodată sub semnul întrebării.  Împreună putem face mai mult, rămânând alături de ei, oferindu-le cele necesare: acces la sprijin educațional după școală online sau față în față (după cum ne permit vremurile), o masă caldă și/ sau alimente, rechizite și, mai mult decât atât, sprijin emoțional. Cuiva îi pasă!  
United Way Romania
Cel mai frumos cadou
Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!
United Way Romania
Hai, ca poti! Sprijina educatia copiilor!
Pentru copiii săraci, primii ani de şcoală sunt maratonul lor. Ei trebuie să depăşească limite care nu depind de ei, cum ar fi părinţi needucaţi sau absenţi care nu îi pot ajuta la teme, un mediu neadecvat lecturii sau scrierii (toti membrii familiei impart o camera, nu exista un birou de scris, etc), lipsa hainelor şi a rechizitelor necesare, o alimentaţie deficitară, si cel mai rău dintre toate: aşteptările scăzute ale celor din jur. Sprijină-i prin oferirea unor kit-uri educaţionale şi spune-le astfel: "Hai, că poţi!"      
United Way Romania
Un loc de joaca pentru copiii din satul izolat Semlacu Mare jud.Timis
In satul izolat Semlacul Mare din judetul Timis, copiii de la gradinita si scoala primara nu au un loc de joaca. Sunt 30 de copii pentru care copilaria la sat nu le ofera atat de multe, uneori nici macar un leagan in curtea scolii.