Catalin State - United Way Romania

Catalin alearga pentru educatia copiilor

1,025 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Catalin State si pe 18 mai voi alerga la Semimaratonul International Bucuresti. Sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale pentru ca eu am mers la scoala, dar sunt copii care nu au aceeasi sansa.  

Alerg pentru mine dar si pentru copiii care vor sa termine scoala. Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.  

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copii inclusi in programele United Way primesc ingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.  

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

United Way: "Cătălin a alergat şi a terminat cursa de 42 de km la Maratonul din Roma purtând tricoul Live United. Iţi mulţumim, Cătălin, că eşti parte a comunităţii LIVE UNITED şi că ACŢIONEZI vorbind celorlalţi despre iniţiativele noastre"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

6 Donatii

patrick ragan

75 RON
14 mai 2014

Viorel Petculescu

500 RON
Multa bafta !!!
12 mai 2014

Constantin Popa

100 RON
09 mai 2014

Ionut Popavasile

200 RON
Bafta !
09 mai 2014

Robert Simionescu

100 RON
09 mai 2014

Dan Nedelcu

50 RON
07 mai 2014