Raluca Solcan - United Way Romania

Raluca alearga pentru sanatatea copiilor

100 RON Donatii stranse
40% Complete
250 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Sunt Raluca si pe 15 mai alerg pentru prima data in cadrul unui Semimaraton, iar in acest fel sper sa pot ajuta copiii defavorizati.

Aleg sa alerg pentru United Way pentru a sustine un stil de viata sanatos al copiilor. Stim cu totii cat de greu este sa vezi copii ce sufera de malnutritie, iar prin acest program ii putem ajuta, oferindu-le parintilor si copiilor informatii cu privire la importanta unei alimentatii echilibrate si ii vom motiva sa faca mai mult sport in viata de zi cu zi. Acest program ofera consiliere in ceea ce priveste nutritia, sprijin financiar in asigurarea unei mese sanatoase in fiecare zi si asigurarea echipamentului necesar pentru activitatea sportiva.

 

Ce este mai important in viata ca sanatatea?

Daca suntem mai multi ce sustin sanatatea, vom reusi sa ajutam mai multi copii sa creasca sanatos si sa zambeasca mai mult!

Va multumesc si va rasplatesc cu zambete!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

1 Donatii

Anonymous

100 RON
11 mai 2016