Roxana Arama - United Way Romania

Roxana alearga pentru educatia copiilor cu United Way

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Roxana Arama, am 27 de ani mi place sa alerg la competitii cu scop caritabil. 

Aleg sa alerg pentru United Way pentru a sustine in acest mod educatia copiilor fara posibilitati materiale. Cred ca educatia copiilor din familiile defavorizate este un subiect care ar trebui sa ne intereseze pe toti.

Alerg pentru mine dar si pentru copiii care vor sa termine scoala. Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.  

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copii inclusi in programele United Way primesc ingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.  

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

9 Donatii

Ionut Panescu

100 RON
15 mai 2014

Cristina Patranoiu

75 RON
Iti tinem pumnii si noi, din Narnia noastra cea de toate zilele! :)
14 mai 2014

Alexandru Budianu

30 RON
11 mai 2014

Elena Axinia

100 RON
Pup
10 mai 2014

Razvan Popescu

10 RON
Succes!
09 mai 2014

Lucia Velea

30 RON
Hai Rox!
09 mai 2014

Andreea Sandu

30 RON
09 mai 2014

Elena Bufnila

30 RON
Donez pentru educatie
08 mai 2014

Adrian Costeiu

100 RON
28 apr 2014