Sabina Barbulescu - United Way Romania

Sabina alearga pentru educatia copiilor cu United Way

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Sabina Barbulescu si m-am inscris impreuna cu colegii mei la cursa din 18 mai.

 

Pentru ca nu am inceput de foarte multa vreme, am ales cursa de 10 km, insa sper din suflet ca acesti 10 km, sa faca o diferenta in viata copiilor pe care doresc sa ii sustin.

 

In aceasta cursa motivatia mea vor fi in primul rand acesti copii minunati si speranta ca fiecare pas alergat va aduce in viitor un zambet pe fata unui copil.

 

Pentru mine alergatul inseamna fericire si libertate si sper sa pot oferi acestor copii un pic din aceasta fericire si libertatea sa isi construiască un viitor mai bun.

 

Va invit sa-mi fiti alaturi in sustinerea acestui proiect.

Va multumesc!

Sabina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

3 Donatii

Andreea Pavel

50 RON
Doamne ajuta!! :) :D
09 mai 2014

John Bell

150 RON
Go for it!!
09 mai 2014

Gabriela Ghindea

50 RON
Bravo, Sabina!
07 mai 2014