Ada Gabor - United Way Romania

Imi donez ziua de nastere pentru educatia copiilor cu United Way

475 RON Donatii stranse
47.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

 

M-am nascut de ziua mea nu mai este o noutate pentru nimeni :). Ceea ce mai stiu ca stiti este ca mi-e bine.

Ce mi-as dori cel mai mult de ziua mea? Sa pot sa impartasesc cu voi speranta si optimismul din ochii unui copil care paseste cu mult mai multa incredere spre viitor pentru ca cineva este acolo sa ii intinda o mana de ajutor. Si vestea buna e ... ca putem face asta.

Prin United Way, donatia voastra poate deveni cadoul cu speranta, optimism si incredere pentru un copil care are nevoie de asta. Este cadoul cel mai frumos pe care il putem face. 

Va multumesc!

Ada Gabor


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

Dăruiește ziua ta ~ 2014

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

Mariana Abagiu

50 RON
Minunat gestul dvs., sper sa-l urmam cat mai multi. Va multumim.
06 oct 2015

Anca Dumitrache

100 RON
La multi ani :)
01 iun 2014

Cristi Gabor

100 RON
31 mai 2014

Elena Alina Badea

50 RON
La multi ani, Ada!
30 mai 2014

Marina Boeriu

25 RON
Colega ta de la Cluj :)
29 mai 2014

Colegele de la birou

150 RON
La multi ani draga noastra. Sa ne traiesti fericita si sa ai o zi minunata!
29 mai 2014