Katy Neferu - United Way Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

830 RON Donations raised
100% Complete
800 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să daruiesti un strop de bucurie celor care au nevoie de ajutor - de aceea, anul asta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui prichindel.

Aceasta idee a trezit in mine mai mult entuziasm decat multe dintre cadourile primite in ultimii ani, este cadoul pe care mi-l doresc si cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine.

Daca rezonezi cu ideea si daca intentionai sa imi cumperi un cadou, te rog sa donezi banii respectivi pentru aceasta cauza.

Împreună vom darui o amintire frumoasa unui pui de om!

Îți mulțumesc anticipat pentru cadou!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

4 Donations

Anonymous

75 RON
04 Aug 2017
Draga noastra Katy, colegii tai preferati iti transmit cele mai originale urari de ziua ta: anii ce vor veni sa-ti fie plini de zambete si voie buna, sanatate si putere, spectacol si inspiratie!! Totul sa-ti fie la superlativ! LA MULTI ANI!
24 Jul 2017
La Multi Ani cat mai frumosi si plini de iubire, draga Katy !
20 Jul 2017

Anonymous

300 RON
20 Jul 2017