Tudor Holhos - United Way Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

910 RON Donations raised
91% Complete
1,000 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Anul acesta imi "donez " ziua de nastere Doinei Antemir. 

Doina este paralizata de 32 de ani. 

De meserie scenograf, a reusit in ciuda handicapului sa fie cunoscuta in lumea teatrului. Insa de mai bine 10 ani a fost nevoita sa renunte la proiecte si ca sa isi ingrijeasca mama cu boala Alzheimer. 

Este un om extraordinar, o luptatoare, care face fata provocarilor de zi cu zi cu zambetul pe buze si cu un optimism nemaiintalnit.

Caruciorul pe care il foloseste momentan este atat de vechi si re re-parat incat ar putea ceda oricand. Doina are nevoie de un fotoliu rulant pliabil care va fi achizitionat cu ajutorul fundatiei United Way.

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou ti-l poti face chiar tu, donandu-ti ziua de nastere unor copii care nu si-au sarbatorit-o niciodata!

3 Donations

de la Sorin
27 Sep 2018
La multi ani faini!
05 Mar 2018
Sa ai o zi presarata cu zambete si infrumusetata de oameni care tin la tine! Fie ca toate gandurile bune sa devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa ramina mereu aproape. La multi ani cu sanatate!!!
03 Mar 2018