Samuel Chiriluta - United Way Romania

Samuel spune nu abandonului copiilor!

455 RON Donatii stranse
10.111111111111% Complete
4,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu alerg, tu donezi, ei primesc o sansa in plus!

 

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere. 

 

De 10 ani, Asociația Touched România vine în sprijinul mamelor aflate în situații dificile în acest moment critic. Centrul Maternal "Casa Agar" deshis de asociație oferă mamelor și copiilor adăpost în caz de urgență, ajutoare materiale și suport moral pentru a depăși momentele de criză și pentru a rămâne o familie.

 

Am fost privilegiat sa ma nasc si sa cresc intr-o familie echilibrata si armonioasa. Parintii mei au fost mereu alaturi de mine si de fratii mei, incercand sa ne sustina neconditionat, mai ales in momentele dificile. 

 

La randul meu am o familie - sotia si doi copii minunati, ei sunt bucuria mea cea mai mare. Incercam sa fim mereu o echipa, sa ne sustinem reciproc, sa ne bucuram impreuna.

 

Cred ca orice copil are dreptul la fericire, are nevoie de o familie sanatoasa in care sa se simta iubit, protejat si indrumat in viata. 

 

Sunt Samuel si pe 17 Mai alerg in cadrul Maratonului International Bucuresti, sustinand si promovand in acelasi timp proiectele pe care Asociația Touched România le dezvolta.

 

La randul tau poti sa te implici printr-o donatie sau distribuind mai departe acest mesaj. Cel putin o mama va fi incurajata, cel putin un copil va zambi.

 

God bless you!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundației United Way România este de o mai bună calitate a vieții în comunitate, prin încărcarea femeilor individuale, a societății și a voluntariatului.

Impotriva abandonului-ajutam familiile sa ramana impreuna!

Peste 1.000 de copii sunt părăsiți anual în maternitățile din România, ceea ce arată că aproape 60% dintre cazurile de abandon au loc imediat după naștere.

Impreuna, ajutăm mamele singure, in situatii critice, să aibă tot ce le trebuie pentru a-și crește copiii!

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Anul acesta, ne face placere sa va invitam sa va alaturati cauzei nostre in cadrul acestui eveniment, in sprijinul mamelor aflate in situatii critice si copiilor acestora.   United Way sprijina As

5 Donatii

Delia Mihalache

75 RON
17 May 2015

Estera Chiriluta

30 RON
Bravo, bro! Proud of you!
11 May 2015

Andrei Enache

150 RON
02 May 2015

Andrei Enache

150 RON
02 May 2015

Melisa Georgescu

50 RON
01 May 2015