Cosmin Hagiu - United Way Romania

Cosmin alearga pentru educatia copiilor cu United Way

700 RON Donatii stranse
70% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Sunt Cosmin si pe 18 mai alerg in cadrul Semimaratonului International Bucuresti.

De ce alerg pentru United Way si sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale? Pentru ca eu am avut posibilitatea sa invat si sa termin scoala cu bine, dar sunt copii care nu au aceeasi sansa.

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copiii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri, familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copiii inclusi in programele United Way primescingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.

Alerg pentru mine dar si pentru copiii care vor sa termine scoala. Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti da pentru educatia si viitorul acestor copii.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

 

Multumesc pentru ca iti pasa si in numele copiilor ajutati de United Way.

Cosmin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundației United Way România este de o mai bună calitate a vieții în comunitate, prin încărcarea femeilor individuale, a societății și a voluntariatului.

Sansa copiilor la un viitor mai bun

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

10 Donatii

Alexandra Moldovan

70 RON
Multa bafta
17 May 2014

CRISTINA NICULAE

50 RON
15 May 2014

Sasa M

50 RON
15 May 2014

Adrian Mihai

100 RON
Spor la alergare!
14 May 2014

Marina Bicec

100 RON
buna idee! Bafta!
13 May 2014

Calin Hagiu

150 RON
Copiii se aleg cu niste banuti, iar tu mai dai jos din kg, eu cred ca e un win/win!;)
13 May 2014

Cristian Tetic

50 RON
Bafta!
13 May 2014

Magda Hagiu

50 RON
Multa bafta!
13 May 2014

Alina Mihai

50 RON
Bafta!
13 May 2014

Virgil Enache

30 RON
Succes!
13 May 2014