Sorin Bratu - United Way Romania

Sorin alearga pentru educatia copiilor prin sport

1,122 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Sorin si pe 5 octombrie alerg Cursa de semi-maraton (21km) in cadrul Maratonului International Bucuresti 2014.

Anul acesta, impreuna cu United Way Romania, sustin educatia copiilor din comunitati sarace intr-un mod inedit: voi alerga cu o carte si voi contribui la strangerea de fonduri pentru ca 300 de copii din Buftea sa aiba un teren de sport si o biblioteca.

Cu totii stim ca educatia este baza unui viitor mai bun, insa putini intelegem ca, pentru a creste frumos, copiii au nevoie sa invete cat de important este sa se mentina sanatosi prin miscare si sport.
 
Pentru copiii care invata in Scolile nr. 3 si 4 din Buftea, aceasta nu este o prioritate din lipsa spatiului. Cei peste 300 de copii din cele doua scoli fac orele de sport pe bucata de asfalt din curtea Scolii nr. 3, acolo unde isi petrec si pauzele, unde au loc si serbarile, si celelalte activitati la care participa. Mai bine de trei sferturi dintre copii sunt cazuri sociale, iar United Way sustine familiile lor prin centrul de consiliere pe care il desfasoara in cele doua scoli.

 
Asadar la aceasta cursa alerg pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru. Iar voi ma puteti sustine cu o contributie – ce suma credeti voi ca merita si puteti dona pentru educatia si viitorul acestor copii.

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED.

Multumesc tuturor pentru donatii, incurajari si apreciez daca veti spune mai departe si altora despre United Way si cum putem ajuta.

Multumesc pentru ca iti pasa!

 

Sorin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Un teren de sport adecvat si o biblioteca frumoasa pentru 300 de copii

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de

8 Donatii

Liliana Stefenel

150 RON
05 oct 2014

Cristian Mihailescu

412 RON
05 oct 2014

Ilinca Ionescu

100 RON
03 oct 2014

Bogdan Ciobanescu

30 RON
Bafta!
03 oct 2014

Emil Konyardy

150 RON
02 oct 2014

Anca Sauciuc

150 RON
Bafta Sorin !!
29 sep 2014

Adrian Nitu

100 RON
28 sep 2014

Alex si Tudor Bratu

30 RON
Sorin Bratu powered by Alex & Tudor
26 sep 2014