Fălcuță the dog - United Way Romania

Fălcuță sustine educatia copiilor prin sport

988 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,
Eu sunt Fălcuță, un Bullmastiff de 4 luni iar aici sunteti pe pagina mea de fundraising.
Nu inteleg eu foarte bine toate lucrurile astea deoarece sunt inca mic, dar cand i-am vazut pe Bogdan si pe Adina (stapanii mei iubitori) cat de mult se implica in organizarea echipei de alergare United Way la Maratonul International Bucuresti, le-am zis ca vreau si eu sa imi bag codita.
Asa ca i-am rugat frumos sa imi faca o pagina de fundraising unde sa pot strange si eu banuti pentru cei 300 de copii care nu au teren de sport.

Nu voi alerga, pentru ca sunt pui si nu am rezistenta necesara dar voi fi voluntar United Way, si o sa va intampin cu un nasuc umed si o codita vesela.
Sa stiti ca sunt foarte sociabil, imi place sa fiu mangaiat, mai ales pe burtica si imi place sa dau pupici dar stiu si cateva giumbuslucuri: sa dau labuta, sa stau sezi, sa merg la pas si sa ma rastogalesc si va astept la cortul United Way sa va demonstrez.
Asadar pentru copiii care au nevoie de noi dar si pentru nasucul si codita mea, va invit sa ma sustineti cu o donatie pentru United Way.

 

Va multumesc,

Fălcuță


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Misiunea Fundaţiei United Way România este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate, prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului.

Un teren de sport adecvat si o biblioteca frumoasa pentru 300 de copii

Alearga in echipa United Way si ajuta-ne sa strangem fonduri pentru ca 300 de copii sa aiba un teren de sport si o biblioteca in scoala lor!

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pentru al treilea an la rând, United Way este unul dintre partenerii caritabili ai Maratonului Internațional București organizat de Asociația Bucharest Running Club. Echipa United Way a crescut de

7 Donatii

Dan Catane

200 RON
08 oct 2014

Marian Prejmerean

255 RON
08 oct 2014

Falcuta the dog

393 RON
08 oct 2014

Mocanu Radu Bogdan

50 RON
02 oct 2014

Mihai Cristian Geanta

30 RON
01 oct 2014

A MM

30 RON
23 sep 2014

Florin Oprina

30 RON
23 sep 2014