Roxana alearga al doilea semi-maraton pentru educatia copiilor cu United Way

 

Roxana Radulescu United Way Romania

34.285714285714% Complete
720 RON
Sumă strânsă
2,100 RON
Target
6
Donații

(Text ro&eng below)
Sunt Roxana (Radulescu) si pe 6 octombrie (de ziua mamei mele :) am alergat al doilea semi-maraton al meu!

Pentru: United Way Romania
Ca sa: sustin educatia copiilor fara posibilitati materiale (pentru ca pentru unii copii scoala e un lux).

Asa ca alerg. Cu inima si cu speranta. Si cu sustinerea voastra. Pentru ca stiu ca va pasa si ca de multe ori nu aveti timp sa schimbati lucrurile. Acum e simplu s-o faceti. Orice donatie a voastra inseamna un creion, o guma de sters, un manual, un caiet, o nota buna, o luna sau poate un an de scoala neabandonat, o sansa.

Impreuna cu United Way, putem sa ne asiguram ca sansele se inmultesc cu 1.000. Pentru ca 1.000 de copii sunt inclusi in programele lor, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti.

Asa ca duminica, 6 octombrie (de ziua mamei mele :), eu pentru asta am alergat!  Sunteti alaturi de mine?
Multumesc de pe acum pentru donatii, incurajari si pentru ca faceti ca sansa sa se intample!

Roxana

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar Actioneaza. LIVE UNITED.

***
I’m Roxana (Radulescu) and on October 6 (my mom’s birthday:) I finished my second half-marathon with United Way!

For: United Way Romania
To: support the education of disadvantaged children (because for some children, school is a luxury).

So I run. With fast heartbeats and high-hopes. And with your support. Because I know you care. And I know most often time prevents you from making the changes you want to see around you.

Well now it’s easy. Your contribution could mean a pencil, an eraser, a workbook, a notebook, a good grade, a month or even a year of school that’s not dropped, a chance.

Together with United Way we can make sure chances are multiplied by 1,000. Because United Way helps 1,000 children in their assistance programmes, in 12 day-care centres and social kindergartens in Bucharest.

So on Sunday, October 6 (my mom’s birthday:) that’s what I ran for. Will you join me:)?

Thanking you in advance for any donation, encouragement and for spreading the wind of chang(c)e around!

Roxana

What is LIVE UNITED? It is United Way’s message to help those around us, people who need support. How? It's simple: Give. Advocate. Volunteer. LIVE UNITED


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

 

6 Donații

Bravo Roxana!
05 Dec 2013
Succes!
06 Oct 2013
vant din pupa!
03 Oct 2013
24 Sep 2013
Haide Rox
24 Sep 2013
Go Roxy!!
21 Sep 2013