Marius runs his first half-marathon for Children’s Education with United Way!

 

Marius Precu United Way Romania

100% Complete
5,350 RON
Sumă strânsă
2,100 RON
Target
21
Donații

Hi, I am really excited that I ran my first half-marathon in Bucharest on October 6th to support children's education with no financial possibilities, together with United Way Romania Foundation, so that each child has access to a better future.

Together with United Way, we can provide access to better education for more than 1,000 children from low-income families (parents are unemployed or have insufficient income, single parent families with many children, without proper living conditions, and so on) in 12 daycare centers and social kindergartens in Bucharest. Children get help with their homework and in catching up on learning if needed. They receive clothing and school supplies to be prepared to attend school. For most of the children, the food they are given through our programs is the only hot meal of the day.

I would be grateful for supporting me and United Way. My goal for this cause is to raise at least 2,100 RON (100 RON for each KM ) so I would really appreciate it if you could help by sponsoring me for as little or as much as you feel like giving so I can reach (and hopefully exceed) my target.

Thanks a lot for all your support!

Live United!

Marius

What is LIVE UNITED? It is United Way’s message to help those around us, those who need support. How? It's simple: Give. Advocate. Volunteer. LIVE UNITED

**

Salut,

Sunt foarte bucuros sa te anunt ca pe 6 Octombrie in Bucuresti, am alergat primul meu semi-maraton pentru a sustine Fundatia United Way si proiectele acesteia pentru educatia copiilor fara posibilitati materiale, astfel incat fiecare copil sa aiba sansa la un viitor mai bun.

Impreuna cu United Way, putem asigura accesul la scoala celor peste 1.000 de copii din familii cu mari probleme economice (parintii au venituri insuficiente sau sunt someri,   familii monoparentale, cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copii inclusi in programele United Way primesc ingrijire si sprijin gratuit, in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Ei sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. In plus, primesc ingrijire specializata, consiliere psihologica, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.

Iti sunt recunoscator pentru suportul tau pentru mine si United Way. Pentru aceasta cauza, mi-am propus sa strang 2.100 RON (100 de lei pentru fiecare KM alergat) si apreciez orice contributie de la tine, indiferent cat de mult sau de putin, pentru a reusi sa strangem toata suma sau chiar mai mult.

Multumesc mult pentru tot sprijinul!

Marius

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

 

21 Donații

2,200 RON
19 Nov 2013
11 Oct 2013
11 Oct 2013
Bravo ! Bravo !
08 Oct 2013
Bravo Marius!
08 Oct 2013
08 Oct 2013
08 Oct 2013
08 Oct 2013
07 Oct 2013
C'mon Champ....Best of Luck, Marko
07 Oct 2013
Run, Forrest, run!
07 Oct 2013
05 Oct 2013
05 Oct 2013
05 Oct 2013
05 Oct 2013
04 Oct 2013
03 Oct 2013
go, go Forrest Gump!
02 Oct 2013
Run Marius, run!
02 Oct 2013
02 Oct 2013
Go Go Go !!!
01 Oct 2013