Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristi Gabor United Way Romania

23.2% Complete
1,160 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

IMGP0714.jpgM-am născut într-o zi de luni, acum 50 ani. Nu-mi amintesc cum a fost, dar cred că mama și tatăl meu au fost fericiți în acea zi – doar eram primul născut, iar un băiat, în anii 70, avea greutate! Ca prospăt bunic sunt sigur, în schimb, că bunicii mei Ana și Gavrilă, Valeria și Valer m-au prețuit - ultimii m-au și crescut în primii ani de viață – eram doar primul nepot! Îi sunt recunoscător Divinității pentru oamenii hărăziți să-i cunosc în viața asta. Mă simt peste măsură de norocos că Ada m-a ales să-i stau alături și că am fost binecuvântat să-i cresc pe George și Taisa.

Pentru că Dumnezeu a ales să mă răsfețe în viață, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Vă mulțumesc încă de-acum pentru donații. Ca să vă stimulez,  le voi trimite o fotografie făcută de mine primilor 50 donatori. Vă mulțumesc tuturor că sunteți parte din viața mea!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Ziua ta de naștere are o semnificație specială pentru tine, iar acum poate deveni semnificativă și pentru alții. 

Începem să reconstruim chiar dacă timpurile încă ne plasează în defensivă. Dar nu avem timp de pierdut! 

Copiii care au nevoie de ajutorul nostru nu așteaptă. Viața lor curge mai departe, cu provocări la care și noi adulții găsim cu greu soluții. Educația lor, șansa la un viitor mai bun se află mai mult ca niciodată sub semnul întrebării. 

Împreună putem face mai mult, rămânând alături de ei, oferindu-le cele necesare: acces la sprijin educațional după școală online sau față în față (după cum ne permit vremurile), o masă caldă și/ sau alimente, rechizite și, mai mult decât atât, sprijin emoțional. Cuiva îi pasă!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anca D.

La multi ani sanatosi!
31 Mar 2021

NORICA PERIJOC

LA MULTI ANI FRUMOSI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE CEI DRAGI!
29 Mar 2021
La multi ani tata!
28 Mar 2021

LR

Pentru Ada care mi-a fost alături la început de drum si pentru modelul frumos de familie pe care îl oferiți. La multi ani!
26 Mar 2021
La multi ani!
26 Mar 2021
La multi ani cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!!!
26 Mar 2021
La mulți ani minunați.
26 Mar 2021
test
26 Mar 2021

Simona Vilceanu

La mulți ani!
26 Mar 2021
Cristi Gabor : United Way Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea