Nicoleta Gherman - United Way Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

550 RON Donatii stranse
55% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, daca doresti sa-mi faci un cadou, doneaza bani către acestă cauză. Nu este importanta suma, oricat de mica este, ma voi bucura nespus de ea. Nu-mi luati bomboane, flori sau altceva, mai bine donati banutii cheltuiti pe ele aici. 

Va multumesc din suflet si va imbratisez pe fiecare in parte!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Terapia Asistată de Animale pentru copii cu dizabilități

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Liliana Dinu

100 RON
La multi ani!
24 May 2019
24 May 2019
200 RON
La multi ani!
23 May 2019

Sorin

100 RON
La multi ani! Succes!!
16 May 2019