Paul Butnaru - United Way Romania

Cel mai fain cadou de ziua mea

255 RON Donatii stranse
25.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Astăzi împlinesc 31 ani, dar am decis ca in anul urmator voi mai încerca încă o data vârsta de 25 ani.

Imi doresc sa am experiența si înțelepciunea de acum, dar la 25 ani. Probabil la fel voi spune si la 40 ani.

Inteligenta si înțelepciunea trebuie cultivate ceea ce, din nefericire, nu prea se întâmplă in România. Fiind un proces continuu, nesfârșit, este extraordinar de important sa il începi când ești mai tânăr.

Cei de la United Way Romania si-au propus sa ajute in aceasta direcție, iar eu mi-am propus sa îi ajut pe ei.

Prin urmare, dacă vreți să îmi faceți cel mai fain cadou de ziua mea, va rog sa ajutați acești copii. Cine știe, poate unul dintre ei va inventa ceva care vă va bucura sau ajuta in viitor.

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Învață să reușești!

Învață să reușești! ”are ca scop prevenirea abandonului școlar atât prin servicii de suport de tip after school adresate celor peste 6500 de copii care provin din familii defavorizate cât și prin sprijin oferit acestora în vederea identificării intereselor profesionale. 

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

30 RON
06 Sep 2019
Hai sa traiesti :)
06 Sep 2019

Anonymous

75 RON
06 Sep 2019