An Nou Fericit pentru 120 de copii!

Donez cadou de Crăciun pentru ca 120 de copii să aibă Un An Nou Fericit, în 2017!  

United Way România susține, anual, în Cluj-Napoca, educația a peste 120 de copii, prin proiectul „Școala după școală”, implementat de FDP Cluj. Un proiect extraordinar de important, prin care forțele mediului ONG sunt reunite cu forțele autorităților locale, pentru a scoate copiii de la marginea comunității noastre din sărăcia și condițiile inadecvate în care trăiesc și, mai important, pentru a le oferi mai multe șanse pentru viitor.    Copiii se bucură nu doar de ajutor zilnic la teme, ci și de echipamente sportive, rechizite școlare, o masă caldă și multă afecțiune și energie pozitivă din partea cadrelor didactice finanțate de United Way România. De asemenea, încercăm să le deschidem și mai mult orizonturile prin mici excursii la muzeu, la teatru, la film și în alte locuri interesante: salina Turda, sau cetatea Alba Iulia. 

De la începerea proiectului, s-a înregistrat o situație școlară tot mai bună a copiilor, iar în anul școlar 2015-2016 am avut rezultate-record: niciun caz de abandon școlar printre micii noștri beneficiari! Suntem tare bucuroși și motivați să continuăm!    Dorim să susținem și să încurajăm efortul familiilor acestor copii și vom face tot ce ne stă în putință ca ei să își continue școala și să fie tot mai aproape de un viitor frumos și valoros pentru noi toți. 

Susține și tu acest proiect! Ajută-ne să oferim unui copil tot ce are nevoie pentru un an întreg de școală, donându-ți cadoul de Crăciun în 2016 în favoarea celor care au mare nevoie de un An Nou Fericit! La cerere, poți primi numele și vârsta copilului (copiilor) pe care ai ales să îl ajuți, iar împreună îi vom cumpăra tot ce îi trebuie pentru un an de școală și îi vom face o surpriză și o imensă bucurie ducându-i cadourile!  

Asta înseamnă să fii Moș Crăciun!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

10

Suma:

845 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: An Nou Fericit pentru 120 de copii!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

2

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: An Nou Fericit pentru 120 de copii!

Moș Crăciun e prin definiție un Galantom. În fiecare an, în preajma Craciunului, el ne aduce aminte că suntem ființe care se împlinesc prin dăruire. 

845 RON

Suma:

1

Galantomi:
10 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

450 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Irina isi doneaza cadoul de Craciun pentru copiii dezavantajati

Anul acesta, mă gândeam să îmi schimb telefonul. Din nou. Parcă nu mă încânta, însă, gândul, așa cum mă așteptam. Mi-am dat seama că

1,000 RON Target
845 RON Suma
10 Donatii
84.5% Complete