Dana Lazar - United Way Romania

Încercăm să contribuim la un proiect din județul nostru?

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am dat zilele astea de posibilitatea de a-ți dona ziua de naștere pentru o cauză și mi-am adus aminte că vine a mea :)

Am găsit această strângere de fonduri pentru 

Un loc de joaca pentru copiii din satul izolat Semlacu Mare jud.Timis

și dacă un pretext nesemnificativ ca ziua mea poate să îi aducă un pic mai aproape de îndeplinirea scopului hai să încercăm să facem asta.

În plimbările pe care le-am făcut prin județ am putut să văd că pentru copiii din satele mai izolate nu prea sunt condiții așa cum ar trebui și tare mi-aș dori să putem schimba asta. Sigur că proiectul ăsta ar fi doar o picătură, dar haideți să începem de undeva!

Dacă sunteți alături de mine vă mulțumesc și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

United Way Romania

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Un loc de joaca pentru copiii din satul izolat Semlacu Mare jud.Timis

In satul izolat Semlacul Mare din judetul Timis, copiii de la gradinita si scoala primara nu au un loc de joaca. Sunt 30 de copii pentru care copilaria la sat nu le ofera atat de multe, uneori nici macar un leagan in curtea scolii.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Anonymous

45 RON
29 May 2020
26 May 2020

Anonymous

55 RON
La multi ani! La multe proiecte minunate! - o visatoare :)
26 May 2020

Lazăr Vasile

100 RON
26 May 2020
150 RON
de sămânță :)
25 May 2020